Vedlikehold

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt med din lokale bamix®-distributør. De svarer på det du lurer på, og de kan også gi deg informasjon om bamix® og om hvor du kan bestille reservedeler, tilbehør, bytter eller reparasjoner: bamix®-distributører over hele verden


Hvordan kan jeg fjerne misfarging forårsaket av matvarer fra plastdelene?

Avhengig av maten som forårsaket misfargingen, kan det gjøres ved hjelp av sitronsaft eller vegetabilsk olje (noen dråper på en klut) eller ved å vaske opp i oppvaskmiddel. Husk å rengjøre alle delene etter bruk.


Hvordan skal bamix® rengjøres?

Umiddelbart etter bruk:

  • Dypp i en beholder med rent vann, og aktiver posisjon nummer to. Fjern eventuelle rester, og tørk av med en klut. Bryteren må ikke komme i kontakt med vann.
  • Skyll i rennene vann fra springen. Fjern rester med en klut, og tørk.
  • For bedre resultat kan du bruke varmt vann.

Hvordan skal bamix® oppbevares?

Avhengig av maten som forårsaket misfargingen, kan det gjøres ved hjelp av sitronsaft eller vegetabilsk olje (noen dråper på en klut) eller ved å vaske opp i oppvaskmiddel. Husk å rengjøre alle delene etter bruk.


Hvordan unngå riper i kjøkkenutstyret?

Kontroller at knivene er riktig festet. Hvis de ikke er det, kan de stikke utenfor beskyttelsen og føre til riper i bunnen av kjelen. Ikke press eller flytt bamix® på bunnen eller mot sidene av kjelen. Da kan eventuelt belegg bli skadet.


I hvilken type beholder kan bamix® brukes?

Bamix® kan brukes i alle slags kokekar, så lenge bamix® passer mot bunnen og knivene er festet. Hvis du bruker visp, bør du velge en høy og smal beholder.


Hva gjør jeg hvis drivakselen ikke roterer?

Når du ikke har brukt apparatet på en stund, kan drivakselen sette seg fast på grunn av rester av små matvarer som har stivnet. Plasser den operative delen av produktet i varmt vann i 5–10 minutter, og slå den deretter. Da vil apparatet vanligvis fungere igjen. Hvis ikke, kan du forsøke å løsne drivakselen med en tang.


Hvilke deler kan vaskes i oppvaskmaskin?

Begrene, veggbraketten, stativet, bollen og skiven til SliceSy.
Merk: Alle deler av bamix® er designet for å være enkle å rengjøre.

keyboard_arrow_up
Loading...